Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

«Όλα και όλοι πωλούνται»

«ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΒΡΥΖΑ». ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ. Για πολλά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, αλλά έμμεσα κι άλλες ομάδες, μίλησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε μεγάλη συνέντευξη Τύπου. Αναφέρθηκε στις επιδιώξεις του («να κάνουμε μια ομάδα με μέταλλο»), για τους νέους παίκτες («η ομάδα δεν θα διαταραχθεί καθόλου με την είσοδο νέων παιδιών»), για τον λόγο που ψήφισε Μαρινάκη και Μπέο («μια λευκή ψήφο δώσαμε και μας βάλανε στο άρμα») κλπ.
+/- Δείτε περισσότερα


Μίλησε ακόμα για τις θρυλούμενες προτάσεις από άλλες ομάδες, λόεγοντας ότι «όλα και όλοι πωλούνται», αλλά αναρωτήθηκε απαντώντας: «Είναι δυνατόν να δώσουμε παίκτη μας σε ανταγωνιστική ομάδα;».

«Θέλαμε μια ομάδα με μέταλλο»

«Θέλαμε να κάνουμε και ομάδα με μέταλλο που θα είναι ανταγωνιστική. Αυτό το πετύχαμε. Όσα είπαμε, έχουν γίνει.
Αν είναι δυνατόν να θέλετε να πάει η ομάδα καλύτερα από εμένα. Ξεκινήσαμε φέτος από το «Α». Κλείσαμε προπονητή. Πέρσι δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Θα πάμε βάσει πλάνου. Τι θα πετύχουμε δεν το ξέρουμε θα το δούμε. Ναι, δεν πετύχαμε να πάρουμε έναν τίτλο που το θέλαμε πολύ».

«Είπαμε κλείνει ο κύκλος, δεν έκλεισε»

« Είπαμε για μπόλιασμα νέων παικτών. Μιλάγαμε για δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Μετά από τρία χρόνια, ήρθε η ώρα να το κάνουμε. Να τους δώσουμε την ευκαιρία. Μην νομίζει ο κόσμος ότι θα δει μια ομάδα 7-8 νέα παιδιά. Η ομάδα δεν θα διαταραχθεί καθόλου. Έχει παρεξηγηθεί ότι είπαμε πως κλείνει ο κύκλος. Κλείνει είπαμε, όχι έκλεισε. Είναι λογικό. Κάποια στιγμή τελειώνει. Διαφορετικά θα έπαιζα κι εγώ. Ναι θα μειωθεί το μπάτζετ. Τι θα πει αυτό; Θα δείτε! Εδώ θα είμαστε. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί».

Πωλούνται!

«Όλοι και όλα πωλούνται. Στην κατάλληλη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ είναι εταιρεία. Κάποια που βλέπετε τώρα έγιναν από πωλήσεις παικτών. Μακάρι να έρθει κάποιος και να μας δίνει χρήματα. Είναι δυνατόν να δώσουμε παίκτη σε ανταγωνιστική ομάδα; Επίσημη - επίσημη πρόταση δεν έχουμε για κανέναν παίκτη. Στα χέρια μας τίποτα».

«Δεν ήταν, γενικά, κακή η διαιτησία»

«Δεν νομίζω ότι είχαμε φέτος πρόβλημα με την διαιτησία. Τα κέντρα αποφάσεων; Τι; Θεωρείται ότι δεν υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά; Εγώ ναι, θεωρώ ότι υπήρχαν και θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε. Μιλάμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ; Ήταν τεράστιο λάθος του επόπτη. Αλλά η διαιτησία γενικότερα δεν ήταν κακή».
Οι Άραβες

«Το ότι ψάχνουμε να βρούμε ανθρώπους να επενδύσουν στην ομάδα είναι δεδομένο. Για τον Άραβες είπαμε ότι 'ναι υπάρχει ενδιαφέρον'. Ναι μέχρι εκεί. Να ρωτήσω κάτι; Εσείς δεν βγάζατε δικηγόρους και έλεγαν θα μπούμε στην ομάδα; Τώρα γιατί δεν τους βγάζετε; Εμείς πορευόμαστε μόνοι. Δεν έχουμε κάποιον από πίσω. Δεν μπορούμε να μείνουμε στα λόγια. Θα περιμένω τις επόμενες ημέρες να πάρετε μια συνέντευξη από αυτούς. Το μόνο που είπα είναι να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους τον ΠΑΟΚ. Απειλή; Όπως θέλετε πείτε το… Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανένα. Η αύξηση αυτό λέει. Μπαίνει, παίρνει μετοχές. Είπα ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον».

«Το έχετε κάνει ταινία» το θέμα με τον Βρύζα:

«Θέλω να σας πω κάτι για τον Ζήση. Το έχετε κάνει ταινία. Έλεος. Και παρεξηγήσεις να υπήρχαν…. Η πρόταση έχει γίνει πολύ καιρό. Ναι ότι πήγα στην Αθήνα και τον βρήκα ήταν αυτός ο λόγος. Δεν έχουμε πρόβλημα. Φτάνει πια. Το κάναμε ταινία. Γιατί έφυγε; Αυτό είναι το θέμα του ΠΑΟΚ».

«Δεν κάναμε λάθος με Μαρινάκη»

«Δεν νομίζω ότι κάναμε λάθος. Και για τον κ. Μπέο σας εξήγησα. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι άρμα από μόνος του. Έχει προτάσεις λόγο. Τελείωσε. Μια λευκή ψήφος δώσαμε και μας βάλανε σε άρμα».

«Ο ΠΑΟΚ είναι όαση»

«Αν ήταν να πω κάτι για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, χωρίς υπερβολή ο ΠΑΟΚ είναι μία όαση. Κάθε μέρα 250-300 άτομα έρχονται να πάρουν διαρκείας και αυτό δείχνει ότι υπάρχει κοινή πορεία και κοινό ''πιστεύω''».