Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Παράγοντας «έστηνε» την ομάδα του!

ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ! Νέο μεγάλο σκάνδαλο με διεφθαρμένους ποδοσφαιρικούς παράγοντες φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Τα Νέα» η οποία μιλάει για παράνομη δραστηριότητα δύο ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Ο ένας έστηνε στα αποδυτήρια αγώνες της ομάδας του και ο άλλος έπαιζε στο στοίχημα μεγάλα ποσά, δυσανάλογα για την οικονομική του δυνατότητα!
+/- Δείτε περισσότερα


Τη δράση των δυο παραγόντων εντόπισε ο ΣΔΟΕ με τη συνδρομή του ΟΠΑΠ. Στη σημερινό δημοσίευμα διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

«Ο ένας είναι παράγοντας ΠΑΕ της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος φέρεται να κατέβαινε στα αποδυτήρια της οµάδας του πριν από αγώνες της και να έδινε οδηγίες στους παίκτες για το αποτέλεσµα που ήθελε... »

Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ακπομα: «Σύµφωνα πάντα µε τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, σε ό,τι αφορά τον παράγοντα ΠΑΕ της Βόρειας Ελλάδας, η εισαγγελέας που διενεργεί την Προκαταρκτική Εξέταση φέρεται να έχει «δέσει» την υπόθεση, αφού όπως λέγεται υπάρχουν τουλάχιστον δύο ή τρεις παίκτες της ομάδας οι οποίοι έχουν ενόρκως καταθέσει εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ. Λέγοντας, μάλιστα, πως κατά τη διάρκεια των επίµαχων αγώνων ο πρόεδρος «καθόταν µε λάπτοπ στην εξέδρα και στοιχηµάτιζε σε εταιρείες του εξωτερικού». Ο συγκεκριμένος πρόεδρος φέρεται να έχει λάβει κλήση από την εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Το ερώτηµα είναι αν θα καταθέσει µε την ιδιότητα του κατηγορουμένου»

Η δεύτερη υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφορά άλλον πρόεδρο – λέγεται πως είναι οµάδας της Superleague – ο οποίος έκανε πονταρίσµατα στο στοίχηµα με ποσά από 6.000 έως 9.000, τα οποία δεν δικαιολογούνται µε βάση τη φορολογική του δήλωση.

«Η συγκεκριµένη υπόθεση, σύµφωνα µε πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί από την έρευνα που έχει πραγµατοποιήσει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονοµικών. Και ένα σηµαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως ο παράγοντας στοιχηµάτιζε στον ΟΠΑΠ.», γράφει το ρεπορτάζ.

2 σχόλια: