Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Τα κατάφεραν πάλι, κόλαση η Αθήνα!

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! Οι γνωστοί άγνωστοι και η ύποπτοι προβοκάτορες τα κατάφεραν πάλι! Η ειρηνική, πολυάνθρωπη συγκέντρωση των πολιτών στην πλατεία Συντάγματος και οι ειρηνικές πορείες, διαλύθηκαν μετά από τις επιθέσεις και αντεπιθέσεις των ΜΑΤ. Οι μολότοφ και τα δακρυγόνα διέλυσαν τους συγκεντρωμένους και η φιλειρηνική συνάθροιση για την αποδοκιμασία το Μεσοπρόθασμο διαλύθηκε, ενώ οι οργανωτές καλούν τον κόσμο να επανέλθει.

4 σχόλια:

 1. διαλύθηκαν μετά από τις επιθέσεις και αντεπιθέσεις ...............................των ΜΑΤ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΚΑΜΠ28 Ιουνίου 2011 - 7:05 μ.μ.

  αστε'τα αυτα εδς ειναι το ζουμι:

  ε;

  Σε φοβήθηκε το σύμπαν, κύριε Γόντικα. Αυτό ακριβώς θέλει να βλέπει ο Παναθηναϊκός λαός, έναν τεχνοκράτη ήπιων τόνων που προτιμάει τις δημόσιες σχέσεις από το να ξεφτυλίζει τους εχθρούς της ομάδας του.

  Που πάμε χωρίς πρόεδρο ρεεε...ένας Παναθηναϊκός με διάθεση και αγάπη για την ομάδα θα τον είχε ήδη στείλει Δ Εθνική τον οσφπ.


  Ο κ. Γόντικας έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον υπόδικο, κατηγορούμενο ως συνεργαζόμενο της συμμορίας που έστηνε και εξύβριζε την ομάδα μας επί ένα χρόνο και αντί, μετά από όσα νομίμως προέκυψαν από την εισαγγελική έρευνα, να τον εκθέσει και να απαιτήσει εδώ και τώρα την παραίτησή του περιορίστηκε, λες και εκπροσωπούσε καμία επαρχιακή ομαδούλα, στην έκφραση ικανοποίησης όταν ο υπόδικος δήλωσε ότι θα παραιτηθεί σε 15 ημέρες. Κρίμα, κε Γόντικα, γιατί υπήρξατε μεγάλος αθλητής του συλλόγου. Ντροπή σε εσάς, στον εργοδότη σας που σας καλύπτει και στον πρώην πρόεδρο που καλύπτει τον υπόδικο, πρώην φίλο του. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος. Θέλει ηγέτες με πυγμή και κύρος και όχι κακομοίρηδες, συμβιβασμένους με την ήττα καρπαζοεισπράκτορες.

  Τζιγγερ

  Αυτός είσαι δικέ μου ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αθήνα 27/6/2011

  ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου

  ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Το σύνολο των ΜΜΕ

  Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

  Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.
  Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

  Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν.

  Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες. Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

  Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το «Καλημέρα Ήλιε» στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι.

  Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.

  Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία.

  Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

  Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα.

  Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου.

  Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.

  Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας. Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει.

  Μυρσίνη Λοΐζου

  ΑπάντησηΔιαγραφή