Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

«Εκτιμώ τη φιλία μου με τον Μαρινάκη»

Με ήρεμο τόνο, καθόλου καταγγελτικό, μίλησε ο Νίκος Πατέρας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη, ενώ αναφέρθηκε σε "καλοθελητές" που ήθελαν να δημιουργήσουν προβλήματα.
+/- Δείτε περισσότερα«Δεν πιστεύω ότι χάλασε από το ποδόσφαιρο η φιλία μας. Υπήρξαν καλοθελητές που ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους προέδρους δύο μεγάλων ομάδων. Πρόκειται για έναν χώρο ανταγωνιστικό και όλοι στην πορεία κάνουμε και καλά και σφάλματα. Εκτιμώ τη φιλία που είχαμε για πολλά χρόνια και αν ακούσετε τις συνομιλίες που είχαμε με τον Μάκη, λέω δεν έχει σχέση με αυτά που ακούγονται».

Ακόμα μίλησε:

Για τη συνομιλία του με τον Ψωμιάδη. «Είναι κάθε βδομάδα και με έπαιρνε τηλέφωνο για να μου λέει τα νέα, ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Πρόκειται για καφενειακή συζήτηση και δεν έχει να κάνει με στοιχήματα. Επειδή, όμως, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δικαστική έρευνα που τρέχει δεν θα ήθελα να κάνω άλλα σχόλια, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα πρέπει να περιμένουμε αποτελέσματα».

Για τον διάλογο σχετικά με τα λουλούδια: «Μου ζητάει τη διεύθυνση του Πιλάβιου και λέω στη γραμματέα να μου τη δώσει γιατί του είχα στείλει παλιότερα λουλούδια. Μου λέει κι εκείνος ότι θέλει να κάνει το ίδιο. Είναι προφανές ότι μιλούσαμε για λουλούδια και όχι κάτι άλλο».

Για τον το «καταδότης» που τον χαρακτήρισε ο Μπέος: «Είχαμε διαμάχη σε ένα διοικητικό συμβούλιο και από τότε δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Του έχω κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και τίποτε περισσότερο. Δεν έχω καμία σχέση έχω με έρευνα και δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει η έρευνα».

Για το στοίχημα: «Δεν έχω καμία σχέση με τον τζόγο και όλα αυτά που ψάχνει η έρευνα. Δεν έχω παίξει ούτε ΠΡΟΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου