Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Αποχαιρετισμός με ένα μεγάλο πάρτι!

Οι ευχές των φίλων του Παναθηναϊκού (και οι μύχιες ελπίδες τους) για την παραμονή του Σισέ φαίνεται όταν δεν έπιασαν τόπο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ που αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι άσσοι στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζει το μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι του που θα γίνει μερικά δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα: στη Χαλκίδα.
+/- Δείτε περισσότεραΤο πάρτι θα γίνει την Παρασκευή, 24 Ιουνίου στο κλαμπ «Gaz» και έχει αναγγελθεί με μια πρόσκληση που αναφέρει ότι θα είναι «το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ». Ήδη παίκτες του Παναθηναϊκού και άλλοι καλεσμένοι έχουν λάβει την πρόσκληση.

Ο Σισέ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λάτσιο με ετήσιες απολαβές 1,7 εκατ. Ευρώ. Για τον Παναθηναϊκό εκτιμάται ότι θα εισπράξει ένα ποσό πάνω από τα 5,5 εκατ. ευρώ.

3 σχόλια:

 1. Παίχτες που ήρθανε στην Ελλάδα για να φύγουνε:

  Σισσέ, Τουρέ, Μπελούτσι, (και φύγανε) Ντιόγκο, Λέτο, Μάττος (ψιλοπατώσανε).

  Παίχτες που ήρθανε στην Ελλάδα για να μείνουνε:

  Μέλμπεργκ, Κυργιάκος (απλά του έκατσε), Μαϊστόροβιτς, Ζαϊρί, Καρντόσο, Κοβάσεβιτς και λοιποί συνταξιούχοι.


  Δε θα πάω πολύ πίσω. Ήθελα μόνο να αναφέρω κάποια οφθαλμοφανή. Κι όποιος δε βλέπει ότι ο Σισσέ έχει περισσότερες φιλοδοξίες από τον ΠΑΟ είναι τυφλός. Ακόμη και στους 8 του ChL να έφτανε ο ΠΑΟ ο Σισσέ θα έφευγε. Εξάλλου είναι καλός παίχτης για τον πάγκο μιας ομάδας που φτάνει στους 8 του ChL ή στους τελικούς (ίσως κι ημιτελικούς) του UEFA.

  Στο καλό Σισσέ! Πολύ καλός για τη θέση σου και τον τρόπο που παίζεις, πολύ καλός για τον ΠΑΟ, πολύ καλός για την Ελλάδα, πολύ μέτριος για την Ευρώπη. Καλή τύχη!

  Κι εκεί που θα πας έχει silence στα αποδυτήρια. Δεν θα βρεις πολλούς Δημητράκηδες Σαλπιγγίδηδες να μη σέβεσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να ελπίσουμε μόνο ότι στο πάρτυ δεν θα σκάσουν οι γνωστοί θεατρόφιλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή