Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Πουλάει και… αγοράζει!

Επιβεβαιώνεται πλέον από πολλές πλευρές ότι η οικογένεια Γιαννακοπούλου έχει αρχίσει τις κινήσεις της για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε αξιόπιστο αγοραστή. Και γι’ αυτό το λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στην Αμερική, για να συζητήσει το θέμα με εταιρία-κολοσσό. Όμως υπάρχει κι ένας άλλος λόγος για τον οποίο έγινε το ταξίδι.
+/- Δείτε περισσότερα


Σύμφωνα με ορισμένα ρεπορτάζ το ταξίδι συνδυάζεται με την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, πριν από την πιθανή πώλησή του, να εξασφαλίσει συνεργασία με παίκτη-όνομα του NBA! Η πιθανότητα να γίνει αυτή η μεταγραφή θα μεγαλώσει, αν τελικά προχωρήσει το φημολογούμενο λόκ άουτ στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Βέβαια, πρωταρχικός στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν η πώλησή της ΚΑΕ όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε διάφορα Μέσα ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ανάμεσά τους είναι και το sport.gr στο οποίο ο ηγέτης «τριφυλλιού» είπε: «Βεβαίως, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με επιχειρηματία στην Αμερική για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Galatioto Sports Partners. Πρόκειται για εταιρία πολύ μεγάλης εμβέλειας που αποτελεί σύμβουλο σε αγοραπωλησίες αθλητικών ομάδων και ανεύρεση κεφαλαίων. Η εταιρία έχει μετάσχει στις αγοραπωλησίες των New York Yankees, Chicago Cubs, New York Mets, New York Giants, New York Jets, Washington Redskins, Detroit Pistons, Philadelphia 76ers και Flyers.

Σύμφωνα με τα «Πράσινα Νέα» ο Γκαλατιότο έκανε στο σάιτ δήλωση, επιβεβαιώνοντας την είδηση-βόμβα που άρχισε να κυκλοφορεί μετά το μεσημέρι σήμερα: «Ναι, είχα συζήτηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ήταν εδώ και μιλήσαμε για την ομάδα του Παναθηναϊκού», επιβεβαίωσε ο Αμερικανός επιχειρηματίας ο οποίος έκανε λόγο για «ρήτρα εχεμύθειας» που τον εμποδίζει να πει κάτι περισσότερο. «Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, αλλά το τι είπαμε αφορά εμάς τους δύο. Εφόσον ο κύριος Γιαννακόπουλος επιλέξει να σας πει κάτι παραπάνω, έχει καλώς», πρόσθεσε..

3 σχόλια:

 1. ela re suga...na koukoulosei to....2008 phge

  + sas poulane moufa agoropwlhsia.....

  {th paneks-upnoi pou eimastai..ee...}

  {mporei na fteei to A.N.D} mas

  parte + 1a xartonomisma...:http://static.fsport.gr/images/liretaeksarxeiwn.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή