Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Η ΟΥΕΦΑ άνοιξε το δρόμο σε ΟΦΗ-Τρίκαλα!

ΟΦΗ και Τρίκαλα θα μπουν στη διαδικασία των πλέι οφ, αν η ΕΠΟ κάνει δεκτή – πράγμα πολύ πιθανό – την εκτίμηση της ΟΥΕΦΑ ότι κακώς κρίθηκαν με αυστηρά κριτήρια (εκείνα δηλαδή που ισχύουν για ομάδες της Σούπερ Λίγκας) ως προς την αδειοδότηση! Προφανώς η προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια (μια κίνηση κορώνα-γράμματα για το μέλλον του) λειτούργησε ως μοχλός πίεσης και για την ΟΥΕΦΑ και για την ΕΠΟ, αφού η ομάδα της Κρήτης θα έπρεπε να αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα, με άγνωστες συνέπειες για τις ταραγμένες, ήδη, ισορροπίες στον ποδοσφαιρικό χώρο.

+/- Δείτε περισσότερα


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο επεσήμανε στους κ. Μπιτσαξή και Πιλάβιο, με τους οποίους συναντήθηκε, ότι από τη μία πλευρά ορθώς δεν δόθηκε άδεια στον ΟΦΗ, αλλά από την άλλη κακώς εφαρμόστηκαν τα ίδια αυστηρά κριτήρια της Super League στην Football League. Ανέφερε σχετικά ότι στις περισσότερες χώρες δίνεται χρόνος προσαρμογής στις ομάδες που παίρνουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί πιθανόν την Παρασκευή (24/6) στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Αν οριστικοποιηθεί η συμμετοχή ΟΦΗ και Τρικάλων στα πλέι οφ θα είναι κάτι που δυσαρεστεί κυρίως τον Λεβαδειακό αφού δεν θα ξεκινήσει με το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχε απόντος του ΟΦΗ. Φυσικά δυσαρεστεί και τον Πανθρακικό, που μένει εκτός πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει και για τη Βέροια, η θέση της οποίας, πάντως, είναι δύσκολη αφού σήμερα, Τετάρτη, απολογείται στην για πλαστογραφία και απειλείται με υποβιβασμό.

2 σχόλια:

  1. Απόδεικνύεται περίτρανα ότι όποιος κάνει λαμογιές και έχει το λαϊκό έρεισμα να φωνασκεί και να διαμαρτύρεται, στο τέλος πάντα περνάει το δικό του, τώρα και με τη βούλα της ΟΥΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toumpes-toumpes - toumpes kolotoumpes kanei o pane ole

    ug:blepw thn podosfairikh mou zwh...poio xamogelasta :)    poio aneta!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή