Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Ρεαλισμός ή παράδοση στα προβλήματα;

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ HARDDOG. Ο πήχης κατεβαίνει από τους μεγάλους αντίπαλους (κατ’ ευφημισμό αντίπαλοι;) του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο – ή, για να ακριβολογούμε, για τις αμέσως επόμενες… δέκα περιόδους. Ο Παναθηναϊκός έχει παραδοθεί σε μια ιδιότυπη εσωτερική «τρόικα», που συμπιέζει τα έσωδα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τα δικά του παλιά προβλήματα που τον υποχρεώνουν να βλέπει τα νιάτα ως λύση και η ΑΕΚ, με δήλωση Αδαμίδη, θα είναι ικανοποιημένη αν δεν χάνει και όχι όταν κερδίζει.

+/- Δείτε περισσότεραΤι είπε ο πρόεδρος της Ένωσης; Ότι συζήτησε με τον προπονητή και σχέδιό τους είναι να φτιάξουν μια ομάδα που θα φτύνουν αίμα για να την κερδίσουν! Πώς το είπε ακριβώς; Ως εξής:

«Πρέπει να μειωθεί το ρόστερ και το μπάτζετ. Πρέπει να προσαρμόσουμε τα οικονομικά δεδομένα στις τωρινές συνθήκες. Αυτό που συμφωνήσαμε με τον προπονητή είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που δύσκολα θα χάνει. Που για να την κερδίσει κάποιος θα πρέπει να φτύσει αίμα»

Ο πήχης για την Ένωση κατέβηκε πολύ, σχεδόν έγινε ένα με το επίπεδο που προσδοκούν και ονειρεύονται οι μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος: να χάνουν δύσκολα, να φτύνουν αίμα για να τις νικήσουν.

Αλλά όταν ο κ. Αδαμίδης λέει ότι συμφώνησε με τον προπονητή να φτιάξουν «μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει», ποιους αντιπάλους έχει στο μυαλό τους που θα δυσκολεύονται να τη νικήσουν. Τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πανιώνιο, την Καβάλα; Και πόσο πολύ μικραίνει την ΑΕΚ όταν λέει ότι πρωταρχικό στόχος είναι να μη χάνει κι όχι να νικάει;

Αυτό πώς άραγε λέγεται: ρεαλισμός ή παράδοση στα προβλήματα;

1 σχόλιο: