Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Θα μπορούσε να φτιάξει ευρωπαϊκή ομάδα

ΣΧΟΛΙΟ nictor. Ο Μαρινάκης είναι κάκιστος παράγοντας σε θέματα διοίκησης της superleague, σχέσεων με άλλες ομάδες και χάιδεμα χουλιγκάνων. Αντίθετα σε θέματα εμπιστοσύνης στον προπονητή και επιλογής παικτών ουσίας και όχι αεροδρομίου φαίνεται πολύ σοβαρότερος από τον προκάτοχό του.
+/- Δείτε περισσότεραΑν η οικονομική συγκυρία βοηθούσε στο να υπάρχει μεγαλύτερη παρουσία επενδυτών και ο ίδιος καταλάβαινε ότι το να υπάρχει ανταγωνισμός όχι μόνο κακό δεν θα του έκανε αλλά θα βοηθούσε την ομάδα του να ανέβει επίπεδο, ίσως να έφτιαχνε μία αξιόμαχη ευρωπαϊκή ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ολυμπιακός απαλλάχτηκε απο 3 βαριά συμβόλαια του Ντουντου,Νικοπολίδη και Μπράβο,με τα λεφτά αυτά θα μπορούσε να είχε πάρει έναν παίχτη εγνωσμένης αξίας όπως συνήθως λέγεται.
    Το ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός από τους απέναντι είναι σωστό και απο ότι φαίνεται καταλυτικό για το σχεδιασμό των μεταγραφών.
    ΥΓ 1.Από που αντιλαμβάνεσαι nictor ότι ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφές ουσίας και όχι αεροδρομίου,εκτός του Κονστάντσο,Μαρκάνο και ο Φεϊσα(που θεωρείται κλεισμένη μεταγραφή) πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα πετύχουν;
    ΥΓ 2. Γιατί βάλαμε Τεχνικό Διευθυντή και του πληρώνουμε ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο για να μας βοηθήσει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα κερδίζει το πρωτάθλημα;αυτό είναι το ζητούμενο μας;αν είναι αυτό ας έβαζε τον Αλέφαντο και τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή