Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Κλοιός στο Σύνταγμα, πρωινό με δακρυγόνα, τραυματισμός αστυνομικού, αιμόφυρτος πολίτης, πλακώθηκαν «αιώνιοι» στον Πύργο!

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η κρίσιμη «ημέρα του μνημονίου». Τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν αιμόφυρτο στο κεφάλι μεσήλικα άντρα, ενώ αναφέρθηκε σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού στα δάχτυλα του χεριού από κροτίδα (έγινε επανασυγκόλληση των άκρων). Τα μέτρα στην πρωτεύουσα είναι – ίσως με την κυριολεξία του όρου – πρωτοφανή.
+/- Δείτε περισσότεραΑνάμεσα στα πρώτο άσχημα γεγονότα της ημέρας η ρίψη καφέ στον Λιάνα Κανέλη, ενώ κατευθυνόταν στη Βουλή και η επίθεση σε συνεργείο του CNN. Στην πόλη από τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε ρίψη δακρυγόνων, κάτι που δεν εμποδίζει την προσέλευση πολιτών. Ήδη, από πολύ πρωί έφτασαν τα πούλμαν με πολίτες από τη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από τον Λευκό Πύργο.

Στο μεταξύ στον Πύργο της Ηλείας ηλίθιοι χούλιγκαν, οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, συνεπλάκησαν – αδιάβροχοι και αδιαπέραστοι για να αντιληφθούν τι γίνεται στη χώρα!

3 σχόλια:

  1. Εγκαταλείψτε το ποδόσφαιρο και βγείτε στους δρόμους. Άλλα είναι εκείνα που διακυβεύονται. Τα λαμόγια θα τα βρουν μεταξύ τους και θα σας μαντρώσουν και πάλι στο παιγνίδι τους. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μπορώ να αποφασίσω ποιοί είναι μεγαλύτερα ζώα. Οι μπάτσοι (διαχρονικά) ή οι μαλάκες που (ακόμη και σε μια τέτοια στιγμή για τη χώρα) αποφάσισαν να πλακωθούν για τις ομάδες τους? Σημειώσατε Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι και δυσάρεστο γεγονός ο καφές στην Κανέλλη. Βολεμένη βουλευτής, πρώην παρουσιάστρια του μέγκα, λαϊκίστρια και κρατικοδίαιτη δημοσιογράφος, και δεν θα ξεχάσω ποτέ την συνέντευξη-αγιογραφία που είχε πάρει πριν πολλά χρόνια από την Μιμή-σύζυγο του τότε πρωθυπουργού παπανδρέου. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή