Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

«Οι μέτοχοι του ΠΑΟ είναι οι καλύτεροι»

«ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ κ. ΓΟΝΤΙΚΑ». «Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Το για ποιο λόγο ο ένας δείχνει με το δάχτυλο τον άλλο ότι είναι κακός, είναι μια άλλη ιστορία». Τα λόγια ανήκουν στον Μάνο Μαυροκουκουλάκη που μίλησε για τον Γόντικα («είναι δύσκολο να φέρει βόλτα το μαγαζί»), τους μετόχους («είναι οι καλύτεροι, αλλά…»), τον Δομάζο («σε άλλες χώρες τους Δομάζους τους κάνουν υπουργούς των Σπορ»), τον Βγενόπουλο («τηρεί σιγή») και άλλα θέματα που αφορούν στον Παναθηναϊκό.
+/- Δείτε περισσότερα


Επιλέγουμε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στον NovaSport-fm

Δεν ασχολείται επί 8 μήνες: "Ο κ. Βγενόπουλος δεν ασχολείται τους τελευταίους οκτώ μήνες και τηρεί σιγή. Δεν θα είχε εκπροσώπηση στο ΔΣ. Τιμής ένεκεν είπε σε μένα και την κυρία Λοβάρδου να πάρουμε τις δύο θέσεις. Δεν υποδεικνύει σε μένα τι θα πω".

Μείνετε στην άκρη κύριε Γόντικα: "Ο κ. Γόντικας έχει αρκετά προσόντα, είναι πολύ μορφωμένος και ευπαρουσίαστος, αλλά στις δύσκολες στιγμές και με τους εν δυνάμει αντιπάλους που έχει σήμερα είναι δύσκολο να φέρει βόλτα το μαγαζί. Η καθώς πρέπει παρουσία του δεν μπορεί σε αυτές τις συνθήκες και του είπα πολύ φιλικά και με πολύ καλό τρόπο να κάτσει στην άκρη. Του είπα ‘εγώ σας προσφωνώ ως κύριο πρόεδρο. Η λέξη προεδρεύων δεν υπάρχει πουθενά. Μπορείτε να μείνετε στην άκρη;’. Οι νεαροί κύριοι που διοικούν δεν μπορούν να φέρουν βόλτα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το σύλλογο. Εγώ προσωπικά ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για τέτοια θέση και δεν ζηλεύω. Δεν θα πάω ποτέ".

Οι μέτοχοι; Οι καλύτεροι! "Επαναλαμβάνω πως οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Το για ποιο λόγο ο ένας δείχνει με το δάχτυλο τον άλλο ότι είναι κακός, είναι μια άλλη ιστορία. Από σήμερα πρέπει όλοι μας να εμφανιστούμε προς τους φιλάθλους ενωμένοι. Αν υπάρχουν λιγότερα ή περισσότερα λεφτά δεν έχει τόση σημασία, αν δοθεί το σύνθημα για την κοινή προσπάθεια. Οι θέσεις και οι προσπάθειές μου είναι μία φιλική προσπάθεια για το καλό του συλλόγου".

«Τους Δομάζους αλλού τους κάνουν υπουργούς των Σπορ». "Εμένα έκατσε δεξιά μου ο Δομάζος. Σε κάποια φάση ήταν παραπονεμένος. Τον είχε ενοχλήσει κάτι που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τον είδα ότι είχε ξανάψει, είχε γίνει κατακόκκινος. Και τότε έγινε μία έκρηξη με τον Αργύρη Μήτσου. Για να τελειώσει το θέμα εδώ, τους Δομάζους σε άλλες χώρες τούς έχουν κάνει υπουργούς των σπορ. Ο κ. Μήτσου είναι ένας πολύ διακεκριμένος γιατρός και προσωπικός μου φίλος. Ο Μίμης παραπονέθηκε και είπε μία μ…..α παραπάνω. Ηταν λάθος ώρα. Μία έκρηξη μην αδικεί όλο το σύστημα".