Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Θέλει Ελληνικό για 10 χρόνια, τον συμφέρει;

ΠΡΤΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ. Τα μεγάλα έξοδα που αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ, αλλά και η μη δυνατότητά του να χρησιμοποιήσει τις πτυσσόμενες εξέδρες, υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να σκέφτεται πάλι τη λύση του Ελληνικού! Έτσι, έκανε ήδη πρόταση για να χρησιμοποιήσει αυτό το γήπεδο (που του δίνει τη δυνατότητα να έχει θέσεις για 15.000 θεατές) για 10 χρόνια. Όμως το πράγμα δεν είναι τόσο απλό και υπάρχει αντιπρόταση.
+/- Δείτε περισσότεραΣτον Ολυμπιακό αντιπροτάθηκε από την εταιρεία των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων να του παραχωρηθεί το κλειστό του Ελληνικού για δύο χρόνια και από εκεί και πέρα οι δυο πλευρές, αφού το επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας Ωστόσο, προσεχώς το γήπεδο θα ανήκει στη νέα εταιρεία «Ελληνικό ΑΕ», που θα έχει την ιδιοκτησία και την διαχείριση του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο δημόσιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός προγραμματίζει να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στους χώρους και στον εξοπλισμό του κλειστού στο Ελληνικό ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Το θέμα πάντως είναι αν ο νέος χώρος θα είναι βολικότερος και πιο προσβάσιμος από το ΣΕΦ, για να βελτιώσει την προσέλευση των φίλων του Ολυμπιακού. Οι οποίοι την περασμένη περίοδο δεν διακρίθηκαν για τη μαζική παρουσία τους στο ΣΕΦ, κάτι που είχε ενοχλήσει τους Αγγελόπουλους. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διευκολύνει για την προσέγγισή του όχι μόνο από τον Πειραιά, αλλά κάθε περιοχή της ευρύτερες περιφέρειας της Αττικής. Και πέρα από αυτό βρίσκεται σε μια περιοχή που αποτελεί ιστορική έδρα για τους «ερυθρόλευκους».

2 σχόλια:

  1. Καλυτερα Ελληνικο. Και ας ειναι πιο μακρια. Το ΣΕΦ δεν το θέλει ο κοσμος. Το εχει συνδυάσει και με τοσες αποτυχίες. Στο Ελληνικο για να ειναι σαν να ξαναρχιζει απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ για Ελληνικό! θα πουλήσει πολλά διαρκείας αν κάνει την κίνηση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή