Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

«Αν στείλουν τον εισαγγελέα στην ΕΠΟ, δεν θα τον αφήσουμε να μπει»

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου συνεχίζει τα πυρά του κατά της ΕΠΟ, αναφέροντας τις ευθύνες και του Σοφοκλή Πιλάβιου στο θέμα των πλαστών ενημεροτήτων («τουλάχιστον σε μια περίπτωση συγκάλυψε»), ενώ καταγγέλλει ότι τη δράση του υπαλλήλου που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις μαϊμού ενημερότητες «την ήξεραν πολλοί μέσα στην ΕΠΟ, αλλά έκαναν στραβά μάτια».
+/- Δείτε περισσότερα


Το επίμαχο σημείο από τη δήλωση του κ. Χατζηαποστόλου στον FM 100 είναι το εξής:
«Αν στείλουν τον εισαγγελέα στην ΕΠΟ, δεν θα τον αφήσουμε να μπει, γιατί ισχύει το αυτοδιοίκητο και ο μπαμπούλας της ΟΥΕΦΑ. Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ. Πιλάβιος. Τη δράση του υπαλλήλου που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις «μαϊμού» ενημερότητες, την ήξεραν πολλοί μέσα στην ΕΠΟ και έκαναν τα στραβά ματιά. Είχε γίνει εθιμικό δίκαιο να δεχόμαστε φωτοτυπημένες ενημερότητες, ενώ ισχύουν μόνον οι πρωτότυπες».

5 σχόλια:

 1. pusteuw na katebei ap'to kampanario o ....lebenths

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχουν χασει το μετρο εκει μεσα.Αποκλεισμος ολων των Ελληνικων ομαδων 5 χρονια απο καθε Ευρωπαικη διοργανωση,μονο ετσι θα ξεβρωμισει το ποδοσφαιρακι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΙΚΑΣΤΗΣ

  Συμφωνω και επαυξανω φιλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στην ΕΠΟ είναι πολύ τυχεροί, που οι αγανακτισμένοι πολίτες έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα προβλήματα, τα οποία τους δημιούργησαν λαμόγια που στέκονται σε υψηλότερες θέσεις από αυτούς.

  Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ.
  Όταν η αγανάκτηση μεταβληθεί σε δίκαιη οργή, τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν οι αυτοδιοίκητοι...

  ΥΓ) Μήπως να επεκταθεί το αυτοδιοίκητο και στις φυλακές...και παράλληλα να οργανωθούν συνδικαλιστικά οι δολοφόνοι, οι απατεώνες, οι ναρκέμποροι, οι κλέφτες κι οι ληστές, με διαφορετικές οργανώσεις εκπροσωπούμενες από ενιαίο φορέα, όπως η ΑΔΕΔΥ κι η ΓΣΕΕ... να κανονίζουν μόνοι τους τα των κλάδων τους...;

  Δεν βρίσκετε το παραπάνω εξαιρετικά δημοκρατικό...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή