Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Και Ζάετς υποψήφιος

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΙΤΣ;Ενώ μετά τη σημερινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής επιβεβαιώθηκε η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη νέα περίοδο, η σεναριολογία συνεχίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Τα ρεπορτάζ θεωρούν ότι απομακρύνεται η λύση Βέλιτς (που δεν ήταν από τα επιθυματά ονόματα στον κόσμο του ΠΑΟ), αλλά μεγαλώνει η λίστα των υποψηφίων.
+/- Δείτε περισσότερα


Τα «Πράσινα Νέα» σε εκτενές ρεπορτάζ τους για θέση του τεχνικού διευθυντή, αναφέρεουν ότι πλάι στα ονόματα που προβάλλουν ως φαβορί μπαίνει τώρα και εκείνο του Βέλιμιρ Ζάετς. Αντιγράφουμε ένα μέρος από το σχετικό θέμα:

«Τουλάχιστον δέκα ονόματα ήταν στη σχετική λίστα η οποία όμως μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας είναι κατά πολύ μικρότερη καθώς κάποια ονόματα πλέον παίζουν από ελάχιστα έως καθόλου ενώ κάποια άλλα είναι πλέον τα φαβορί ενώ στη συνεδρίαση της Δευτέρας έπεσε στο τραπέζι ένα ακόμη όνομα σύμφωνα με πληροφορίες των "Πράσινων Νέων" το οποίο δεν είχε ακουστεί και αυτό είναι του Βέλιμιρ Ζάετς.

Συγκεκριμένα τα τρία φαβορί είναι αυτά των Τζιανλούκα Νάνι, Ζήση Βρύζα και Σταν Φάλκς στο βάθος ενώ και το όνομα του Τάκη Φύσσα συνεχίζει να παίζει παρά τις αντιδράσεις του Φερνάντο Σάντος και της ΕΠΟ.

Αντίθετα μετά τη συζήτηση της διοικούσας επιτροπής δεν φαίνεται να προχωράει καθόλου οι περίπτωση των Γιάσμικο Βέλιτς και Δημήτρη Μάρκου καθώς και του Άκη Ζήκου.
Το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι σύμφωνα με τα "Πράσινα Νέα" είναι αυτό του Βέλιμιρ Ζάετς ο οποίος φυσικά και στο παρελθόν έχει εργαστεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στον Παναθηναϊκό και φυσικά γνωρίζει όσο κανείς άλλος την ελληνική πραγματικότητα».

3 σχόλια:

  1. Πίσω στις ένδοξες Καβουροεποχές.
    Α ρε Πανάθα που έχεις μπλέξει!
    Να σε γλεντάει ο κάθε πικραμένος και να μας την λένε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an einai na arxhsoun na sthn lenai + oi panaitwlikoi...pare ths mpamies tote..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή