Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

«Η ιστορία δεν καταλαβαίνει από απειλές»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. «Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές», έτσι καταλήγει η απάντηση του Σταύρου Αδαμίδη στη χθεσινή τοποθέτηση του Β. Μαρινάκη που χαρακτήρισε τον επικεφαλής της ΑΕΚ «επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο».
+/- Δείτε περισσότεραΗ ανακοίνωση του Σταύρου Αδαμίδη:

«Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα την για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του Προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπό μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.

Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ' επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους.

Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές».

Πώς απάντησε ο Ολυμπιακός

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση αλλά όχι επίσημη. Σύμφωνα με δήλωση που έγινε στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού από «άτομο της διοίκησης» (που δεν κατονομάζεται) «Η συμπεριφορά του κ.Αδαμίδη φάνηκε στον τελικό Κυπέλλου».