Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Ο Μπέος, ο Μπουλούτ, ο ΟΦΗ και το σκάνδαλο

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ HARDDOG. Ο ΟΦΗ, λέει, έχει στα χέρια του έγγραφο-ντοκουμέντο που «καίει» τον Ολυμπιακό Βόλου. Τον ποιον; Τον Ολυμπιακό Βόλου! (Χα!) Τι θα τον κάνουν; Θα τον κάψουν (χα χα χα! – επαναλαμβανόμενο χαχανητό 250 φορές και μετά άλλες τόσες κι άλλες τόσες).
+/- Δείτε περισσότεραΚαι ποιος θα τον κάψει; Η ΕΠΟ; Η Πολιτεία; Οι αρχές; Μα η ΕΠΟ – η αρμόδια επιτροπή της δηλαδή – έδωσε κανονικά άδεια στον Ολυμπιακό Βόλου μολονότι χρωστάει (λέει ο ΟΦΗ σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που διαθέτει) 130 χιλιάδες ευρώ στον Μπουλούτ.

Ο ΟΦΗ μαζεύει χαρτιά, πήγε σε συμβολαιογράφο όπου ο παίκτης βεβαίωσε τις οφειλές τού Βόλου προς το άτομό του και ελπίζει όχι να σωθεί ο ίδιος, αλλά να συμπαρασύρει μαζί του τον Ολυμπιακό Βόλου. Σιγά!

Γιατί άλλο ειδικό βάρος πνιγμού έχει ο ΟΦΗ, ο Ηρακλής (για τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε το χαρτί που βεβαίωνε την ανομία του στη Βουλή), ο Ιωνικός ή ο Εθνικός και άλλο ο Ολυμπιακός Βόλου του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη. Ο οποίος έχει σπάνιες (δεν λέμε μοναδικές) ικανότητες να ξεφτιλίζει τους θεσμούς και τα όργανά τους.

Το είχε πει άλλωστε ο ίδιος ο Μπέος στον Σπανό, όταν του έκοψαν την οικονομική βοήθεια (άδικα, αδικότατα!) για τα γεγονότα στον τελικό κυπέλλου; Τι του είπε τότε; «Σε βρήκαν και τα κάνουν»!

Ενώ ο Μπέος βρίσκει και τα κάνει. Εκτός αν του πέσει τυχαία μπροστά καμιά εισαγγελέας που έχει «άντερα», όπως έγινε την Κυριακή στο ματς με τη ΑΕΚ. Για να πούμε ευτυχώς που βρέθηκε μια γυναίκα να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει ένας λόχος από άνδρες-θεσμικούς παράγοντες.

Harddog

Υγ.: Αν αποδειχτεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε χαριστικά και παράτυπα άδεια, αυτοί που του την έδωσαν πρέπει να απολογηθούν και να πληρώσουν το τίμημα. Ας ελπίσουμε ότι «δεν βρίσκουν και τα κάνουν» κι αυτοί!

3 σχόλια:

  1. Είναι αφέλεια να πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει το παραμικρό από όσα θα καταγγείλει ο ΟΦΗ... Καμιά πιθανότητα και μακάρι να βγω ψεύτης.... Αλλά δεν το νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που κάνει ο ΟΦΗ είναι κυρίως απειλή ώστε να πάρει την αδειοδότηση τελικά. Τώρα αν θα το πετύχει μένει να το δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o fofi tha parei ta............tou hard dog

    ΑπάντησηΔιαγραφή