Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

«Θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ο Σάντσες»

Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά ο Σάντσες επιθυμεί να παίξει στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δήλωση του μάνατζέρ του, του Μονγκάι, που δημοσιεύεται σήμερα. Ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρολεύκων και προσωπικά του Β. Μαρινάκη, λέγοντας στη Sportday:
+/- Δείτε περισσότερα«Ο Κάρλος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, το έχουμε συζητήσει κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Εκτιμώ τον κύριο Μαρινάκη, όπως και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα. Ο Κάρλος γνωρίζει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, έχει μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει. Για την ομάδα, το γήπεδο, τον κόσμο, που είναι φανταστικός, τα πάντα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».

O Μονγκάι πρόσθεσε ότι υπάρχουν προσφορές από άλλες δύο γαλλικές ομάδες. «Και μάλιστα είναι πολύ καλές προσφορές», είπε. Πρόβλεψε ότι για να ξεκαθαρίσει το θέμα «θα πρέπει να περιμένουμε δύο-τρεις εβδομάδες».

2 σχόλια:

  1. Θα είχε καμία ιεραποστολή στη χώρα του που ο ιεραπόστολος είναι δικός μας και του τα έμαθε όλα,και όταν θα έρθει στην Ελλάδα θα δηλώσει στο αεροδρόμιο,όπως αυτός ο παιχταράς ο Ντίογκο όταν ήρθε ,ego gavros apo mikro.
    Ρε τι τραβάμε κάθε καλοκαίρι,με αυτά που γράφουνε και το κακό δεν είναι ότι τα γράφουνε καλά κάνουνε οι άνθρωποι η δουλεία τους είναι,το κακό είναι ότι κάποιοι οπαδοί τα πιστεύουν!
    Σαν λάτρης των ταινιών του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου,κάθε καλοκαίρι με τις μεταγραφές θυμάμαι εκείνο το έργο με την Βλαχοπούλου και το Γαλανό ,με τη μεταγραφή του,θυμάμαι τους τύπους με τα κουστούμια σύμφωνα με την ομάδα και τις προσφορές που του έκαναν,απίστευτο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι λάθος παίκτη πάμε να πάρουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή