Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Ο Μαρινάκης κι ο «επικίνδυνος Αδαμίδης»

Δεν ξαφνιάζονται στην ΑΕΚ από την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο Σταύρος Αδαμίδης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο». «Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα» είπε για τον πρόεδρο της ΑΕΚ με αφορμή τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου.
+/- Δείτε περισσότεραΠρος το παρόν είναι άγνωστο αν ο Αδαμίδης απαντήσει, και πώς, στον πρόκληση. Συνήθως δεν αφήνει αναπάντητες τις βολές που γίνονται εναντίον του και εναντίον της ΑΕΚ και το ίδιο είναι πιθανόν να κάνει κι αυτή τη φορά, αλλά ίσως σε καταλληλότερο χρόνο θέλοντας να αφήσει την ομάδα του ανεπηρέαστη σε αυτή την κρίσιμη φάση που διανύει στα πλέι οφ.

Ο Μαρινάκης μιλώντας στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα (από την οποία απουσίασαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Λάρισα και η ΕΠΟ), είπε:

«Είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει και δημιουργεί καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Σταύρο Αδαμίδη και συμπλήρωσε: «Μακάρι να ήταν εδώ, θα του έλεγα πολλά», ενώ έβαλε και κατά της ΑΕΚ. «Δεν επιτρέπεται να βγάζει ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο "ομάδα της γειτονιάς". Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ. Δεν έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που δημιουργεί».

Οι περισσότεροι παριστάμενοι στη συνεδρίαση πήραν τον μέρος του Ατρόμητου, ο πρόεδρος του οποίου Γιώργος Σπανός προανήγγειλε ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ. «Ενώ είμαι θύμα, έγινα θύτης. Δεν γίνεται να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με τρεις αγωνιστικές και εγώ με δύο και 100.000 (σ.σ.: το πριμ που δεν έδωσε ο Οργανισμός στον Ατρόμητο ως φιναλίστ του τελικού). Δεν μπορούν να αρνούνται να μου δώσουν τα λεφτά».

Ο Αχιλλέας Μπέου στον πρόεδρο του Ατρόμητου: «Σε βρήκαν και σ' τα κάνουν!».

1 σχόλιο: