Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Αχνή ελπίδα για την ΑΕΚ;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΜΙΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Γ. ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ. Φως στο σκοτεινό και μακρύ τούνελ της ΑΕΚ φαίνεται να ρίχνει σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». Ένα φως πολύ αχνό και με μικρές πιθανότητες προς το παρόν να δείχνει την έξοδο από τον εγκλωβισμό του δικέφαλου σε αυτό το τούνελ.
+/- Δείτε περισσότεραΗ είδηση αναφέρει ότι όμιλος επενδυτών με επικεφαλής τον 73χρονο εφοπλιστή Γιώργο Δαλακούρα, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, βάζοντας φυσικά συγκεκριμένους όρους

Ο κ. Δαλακούρας, που έχει διατελέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και διοικητής του Αγίου Όρους, υπήρξε στέλεχος στη διοίκηση του Λουκά Μπάρλου στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στελέχη του επενδυτικού ομίλου εξετάζουν την προοπτική να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ με όρο να μη διαρρεύσουν τα ονόματά τους πριν υπάρξουν εξελίξεις. Όπως αναφέρεται έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την επιρροή που ασκεί στα πράγματα της ομάδας η «Original 21».

Ο επενδυτικός όμιλος φέρεται να έχει προχωρήσει σε έρευνα στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ με ορκωτούς λογιστές.

Στην κίνηση μετέχουν παλαιοί παράγοντες της ΑΕΚ. Ανάμεσά τους ο Νίκος Στράτος, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Γεράσιμος Έρτσος και ο Γιώργος Κασσαβέτης. Ο τελευταίος, φέρεται να προτείνεται για τη θέση του προέδρου εφόσον το σχέδιο για τον επένδυση προχωρήσει. Ο κ. Κασσαβέτης υπήρξε στέλεχος στη διοίκηση Γενεράκη.