Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Αυτό είναι το ωραίο πρωτάθλημά σας…

Τι είπαν οι τρεις παράγοντες που ωραιοποίησαν την ασχήμια του ελληνικού ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματός του; Ότι, περίπου, σφύζει από υγεία, ότι έχει μεγάλη αποδοχή από τον φίλαθλο κόσμο, ότι τιμάει την Ελλάδα στο εξωτερικό; Έτσι; Έτσι! Αλλά να τι λέει η είδηση:
+/- Δείτε περισσότερα




Την αντιγράφουμε από το sport.gr, έστω κι αν έτσι ροκανίζουμε κι εμείς το κλαδί που πάνω του καθόμαστε!

Αφιέρωμα στον... χουλιγκανισμό του ελληνικού πρωταθλήματος πραγματοποίησε η ολλανδική ιστοσελίδα vi.nl (voetbal international = διεθνές ποδόσφαιρο), στο οποίο γίνεται λόγος στις συνεχόμενες εισβολές οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στις δηλώσεις διάφορων παικτών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο αναφέρεται ότι οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα φοβούνται για τη ζωή τους και θέλουν να φύγουν, ενώ γίνεται -προφανώς- αναφορά και στο φαινόμενο της εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτενής αναφορά γίνεται στα όσα ακολούθησαν της λήξης του ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με " ...κάποιους παίκτες των φιλοξενούμενων να μην προλαβαίνουν να ξεφύγουν από την ορμή των χούλιγκανς της γηπεδούχου ομάδας".

Επίσης, αναφέρονται τα όσα έγιναν στο Κλ. Βικελίδης από τους οπαδούς του Αρη μετά την ήττα από τον Ηρακλή και στην Τούμπα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Από το άρθρο δεν έλειψαν και οι δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχει τονίσει την πρόθεσή του να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και οι πιο πρόσφατες του Αλέξανδρου Τζόρβα στην ιστοσελίδα της FIFPro