Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

«Δεν χρειάζεται να πεθάνει κάποιος…»

Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΟΣ», ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Καρφιά που πληγώνουν βαθιά για μια ακόμα φορά την, έτσι κι άλλιώς κουρελιασμένη, αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έριξε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ με συνέντευξή του στη France Soir. Οι δηλώσεις του δείχνουν απογοήτευση, ακόμα και απόγνωση. «Δεν χρειάζεται να πεθάνει κάποιος για να κάνει κάτι η κυβέρνηση της Ελλάδας», λέει μεταξύ άλλων ο αμυντικός του Παναθηναϊκού.
+/- Δείτε περισσότερα


Άλλες αναφορές του:

** «Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι μεγάλο και το κλίμα είναι αρκετά ζεστό. Οι οπαδοί είναι βίαιοι, χωρίς να εξαιρούνται οι δικοί μας, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι έχουμε παίξει πέντε ματς κεκλεισμένων των θυρών».

** «Στο πρώτο μου παιχνίδι θυμάμαι έπρεπε να αποφύγω μπουκάλια που μου πέταγαν, ενώ έχω ακούσει και οπαδούς να κάνουν ήχους μαϊμούδων. Ελπίζω η κυβέρνηση να πάρει σκληρά μέτρα και να τιμωρήσει τους ταραξίες. Δεν χρειάζεται να πεθάνει κάποιος για να κάνει κάτι η κυβέρνηση της Ελλάδας».

** «Στο χάος που επικρατεί στην Ελλάδα προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας».

** «Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη, το κλίμα καλό, ενώ είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον της Μπαρτσελόνα».

** «Είμαι πολύ κοντά με τον Γκοβού, καθώς υπήρξαμε συμπαίκτες στην Λιόν. Είναι καλό παιδί και καθόλου αντιεπαγγελματίας όπως λένε, αν και έχει κάποιες ιδιαιτερότητες».

** «Πιστεύω πως μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο για τρία ακόμα χρόνια. Είμαι περήφανος που βοήθησα τον Παναθηναϊκό να φτάσει ψηλά. Υπάρχει αρκετή φιλοδοξία μέσα στην ομάδα».
«Στον Παναθηναϊκό δέχτηκα μείωση 15% σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνα στην Λιόν, όμως υπέγραψε για τρία χρόνια είναι η αλήθεια».

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς αγαπητέ Μπουμσόνγκ, πρέπει να υπάρξει ένας νεκρός τουλάχιστον για να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης και της αφασικής κοινωνίας.

    Η κυβέρνηση Γεωργίου Α. Παπανδρέου - Τσολάκογλου ειδικά, έχει αποδείξει ότι διαθέτει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό και την έδειξε με τους χειρισμούς της στον τερματισμό της δήθεν απεργίας πείνας των λαθρομεταναστών της Υπατίας...

    Και φυσικά στους Έλληνες απεργούς πείνας της Δράμας, εφήρμοσε το νόμο κατά γράμμα... αγνοώντας το πραγματικό δράμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή