Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Πόσο θα πιάσουν τόπο οι «νουθεσίες» Μαρινάκη;

Για να δούμε πόσο θα εισακουστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους κάποιους… ειρηνιστές πανηγυριστές που έδρασαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε με έμφαση κάποια «δεν» στους οργανωμένους οπαδούς:

+/- Δείτε περισσότερα



** ΔΕΝ θέλει φιέστα («δεν πάμε γι’ αυτήν»).

** ΔΕΝ θέλει καπνογόνα.

** ΔΕΝ θέλει να πέσουν άλλα αντικείμενα.

«Στο ματς με την ΑΕΚ δεν πάμε για φιέστα. Πηγαίνουμε για να νικήσουμε και να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα. Από εσάς θέλω προσοχή στη συμπεριφορά σας. Να μην πέσουν καπνογόνα ή κάτι άλλο στο γήπεδο», τους είπε πρόεδρος.

Να δούμε πόσο βαθιά θα περάσουν στον εγκέφαλο μερικών τα λόγια του και πόση πειθώ έχει όταν μιλάει και νουθετεί για θέματα «αντιβίας».

3 σχόλια:

 1. Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε και να κοροϊδευόμαστε.
  Τώρα που δεν συντρέχει λόγος και μετά το διεθνές ρεζιλίκι, άρχισε τις νουθεσίες...
  Τότε που συνέτρεχε όμως λόγος... ούτε σκέψη δεν έκανε για νουθεσίες, ενώ ήξερε τι θα συμβεί, για να μην πω ότι ήταν πλήρως ενημερωμένος για τον σχεδιασμό τρομοκράτησης της ομάδας του Παναθηναϊκού και της εισαγωγής κροτίδων στο γήπεδο.

  Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντροπή σας. Βρίζει, δεν σας αρέσει. Κάνει προσωπικές επιθέσεις, δεν σας αρέσει. Ζητάει μετά συγγνώμη για τις δηλώσεις του, δεν σας αρέσει. Μιλάει ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν σας αρέσει. Ως πρόεδρος της λίγκας, ούτε κι αυτό σας αρέσει. Κάνει μηνύσεις, δεν σας αρέσει. Τώρα προσπαθεί να νουθετήσει τους οργανωμένους της θρυλικής θρυλάρας έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα της βίας, πάλι δεν σας αρέσει! Αποφασίστε πια τί θέλετε. Είστε όλοι κακεντρεχείς και κακοπροαίρετοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο ντέρμπυ ... άλλα ήθελε ... και έγιναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή