Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Ο Ατρόμητος στον τελικό, έξαλλος ο Μπέος!

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΣΙΩΛΗ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ο Ατρόμητος εκτοξεύτηκε στην υψηλότερη στιγμή της ιστορίας του και ο Μπέος στην κερκίδα από τα νεύρα του! Καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου αποχωρούσε από το γήπεδο κάποιος φίλος των γηπεδούχων τον έβρισε και ο Μπέος ανέβηκε μαινόμενος στην κερκίδα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι χειροδίκησε κατά του οπαδού.

+/- Δείτε περισσότερα


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τον Βόλο, ο οπαδός έβρισε με βαριές εκφράσεις το «αφεντικό» της ομάδας του, μίλησε για ρεζίλεμα του Ολυμπιακού και τον προέτρεπε να γυρίσει στον Πανιώνιο.

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος (που ως τότε φαινόταν ψύχραιμος καθώς αποχωρούσε) ανέβηκε στην κερκίδα, φωνάζοντας σε άλλους οπαδούς να πιάσουν τον υβριστή!

Κατά τα άλλα ο Ατρόμητος πέτυχε τη μεγάλη πρόκριση όντας σαφώς καλύτερος, σωστά στημένος και χωρίς να δυσκολευτεί να κρατήσει ως το τέλος το 0-0. Το παιχνίδι έληξε στο 95΄, καθώς ο Κάκος έδειξε αδικαιολόγητα μεγάλη καθυστέρηση

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Ατρόμητος στο 72΄, όταν προσπάθεια του Αναστασάκου (που μόλις είχε αντικαταστήσει τον Καμαρά) σταμάτησε στο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.

Κατά τα άλλα πριν από την έναρξη, θεατής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε απειλητικά στον Γιώργο Δώνη. Τον έβρισε και μετά απομακρύνθηκε. Το ματς άρχισε με μικρή καθυστέρηση

Πριν από το παιχνίδι ο Τάσος Κάκος είχε κολικό νεφρού και υπήρξε περίπτωση να μην αρχίσει το ματς. Τελικά αυτός είναι που διευθύνει το παιχνίδι.

Το σύνθημα για Τσιώλη

Νεότερες πληροφορίες και εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Μπέος ενοχλήθηκε από το σύνθημα «Σάκης Τσιώλης οέ οέ οέ», από τις ύβρεις του οπαδού και, κατά κάποιους, για το γεγονός ότι ένας από την κερκίδα έβρισε τη μητέρα του.

2 σχόλια: