Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα καλόπαιδα υπάρχουν παντού

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤ. Όχι πως μαϊμουδιές και αλητείες σαν κι αυτές του Καραϊσκάκη είναι συγκρίσιμες με άλλα περιστατικά βίας που συμβαίνουν στο εξωτερικό. Αλλά τα καλόπαιδα (ή κωλόπαιδα αν θέλετε) υπάρχουν παντού. Και φυσικά υπάρχουν στην ποδοσφαιρική μας μαμά, την Αγγλία. Όπου οπαδός της Μπέρμιγχαμ κτύπησε στις κερκίδες τη σύζυγο του Ματ Ντάρμπισιρ επειδή έβριζε τους παίκτες της ομάδας του, γκρινιάζοντας. Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά: Εκεί κλήθηκε η ασφάλεια και επενέβη.
+/- Δείτε περισσότεραΤο περιστατικό αποκάλυψε η ίδια η κυρία Μελίσα Ντάρπισιρ, πρώην αεροσυνοδός, στην (ταμπλόιντ) «Μίρορ». Να πώς το περιγράφει:

«Είναι συχνό να ακούς οπαδούς γύρω σου να σχολιάζουν, αλλά αυτό ήταν προσωπική επίθεση. Εκεί ήταν τα παιδιά μας, όπως και άλλες σύζυγοι παικτών με τα δικά τους παιδιά. Θεώρησα πως δεν ήταν σωστό να ακούνε να βρίζουν τους γονείς τους έτσι. Ζήτησα από έναν να ηρεμήσει, αλλά εκείνος έγινε έξαλλος. Ήταν πολύ επιθετικός και πρόσβαλε τους παίκτες. Όταν του μίλησα έγινε επιθετικός απέναντί μου, σήκωσα το χέρι μου και του είπα να μη μου μιλά έτσι και εκείνος μου χτύπησε τα χέρια δύο φορές. Τότε κάλεσα την ασφάλεια και παρέμειναν εκεί για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Ματ καταλαβαίνει πως για να αντιδράσω έτσι κάτι κακό έγινε».

1 σχόλιο:

  1. Έλα ρε Μελισσα που παραξενεύτηκες επειδή έβριζαν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να περασε από το Καραϊσκάκη και μετά να παραξενεύτηκε σε άλλο γήπεδο. Δεν γίνονται αυτα ρε Μελίσσα. καλυτερα ακουγαν τα παιδια σου στο Φάληρο περυσι που η ομάδα τραβούσε την κατηφόρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή