Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

«Μάλλον δεν τον νοιάζει τον Μαρινάκη»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να καταγγέλει σε κάθε ευκαιρία τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», δήλωσε στο γαλλικό κανάλι TF1. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στιματίζοντας τη συμπεριφορά του. «Μάλλον δεν τον νοιάζει», είπε.
+/- Δείτε περισσότερα


Η δήλωση του Γάλλου άσσου:

«Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, πολλοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να με χτυπάνε και να με βρίζουν. Αυτό για μένα είναι το τέλος. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο της θέσης του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει».
Σχετικά με το ενδεχόμενο της παραμονής του είπε: «Αυτή τη στιγμή, η απόφασή μου δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες. Θα εξετάσω τι προσφορές θα έχω στο τέλος και θα δούμε τι θα γίνει».

4 σχόλια:

 1. Κάθε δήλωση κι΄εκατομμύριο λιγότερο στο ταμείο απ΄τη ρήτρα. Κάπως έτσι θα το έχει φανταστεί..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πέστα ρε συ Ringo, Που βάλθηκαν όλοι να μας βγάλουν τυφλούς και τρελούς ναούμε. Όπως είπε και ο Πρόεδρας, διδάξαμε αρχές και ήθη. Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες των πικραμένων βάζελων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο Ninja. Έχω αρκετό μυαλό για να μπορώ να έχω την γνώμη μου και να διαχωρίζω την πραγματική αγανάκτηση Σισέ γι΄αυτά που έγιναν από κάθε τι διαφορετικό. Εσύ και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες σου μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε, το μέλλον θα δείξει. Και τελικά αναρωτιέμαι αν τα γεγονότα του Καραϊσκάκη σας έχουν αποπροσανατολίσει. Θεωρείτε ότι κάθε Ολυμπιακός οπαδός από δω και πέρα θα πρέπει να πάει για εξομολόγηση πριν "τολμήσει" να έχει αντίθετη άποψη με σας ? Όχι δα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά θα ήταν να αρκούσε μια εξομολόγηση για τις ευθύνες σας, Ringo, θα ξεμπερδεύατε κι έυκολα, σαν τους Χριστιανούς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή