Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Μπέος: «Τα έργα μου θα μείνουν για πάντα»

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ». Την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου άφησε με ανακοίνωσή του ο Α. Μπέος. Το υστερόγραφο της ανακοίνωσης είναι πολύ ενδιαφέρον: «Για τα φειγ βολάν, αν πραγματικά υπάρχει έστω και μικρή μερίδα ανθρώπων στο Βόλο που τα υιοθετεί, να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα αλλάξει χέρια. Τα έργα όμως επί ημερών μου, θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, είτε σας αρέσει, είτε όχι»!
+/- Δείτε περισσότεραΜε την ανακοίνωσή του ο Μπέος εμφανίζεται θιγμένος για το επεισόδιο στα αποδυτήρια, όπως αναφέρθηκε στον Τύπο (ότι χαστούκισε ποδοσφαιριστή) και για το φέιγ βολάν αποδοκιμασίας. Η ανακοίνωση καταφέρεται κατά των δημοσιογράφων και ολόκληρη έχει ως εξής!

«Kύριοι, δυστυχώς η δημοσιογραφική αλητεία μοιάζει να μην έχει όρια. Δύο ατοπήματα μάλιστα την ίδια ημέρα, θεωρούνται πολλά και πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος σας.

Πρώτο ατόπημα: Χθες προσπαθήσατε με ένα ανεξήγητο τρόπο να παραπληροφορήσετε το φίλαθλο
κόσμο για ένα ανύπαρκτο συμβάν, κάτι που όχι μόνο διαψεύστηκε από το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά και συγχρόνως σας εξευτέλισε, αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να διασταυρώσετε την ύπαρξή του.

Δεύτερο ατόπημα: τα προβοκατόρικα φειγ βολάν, τα οποία βαφτίσατε ως «ανακοίνωση» από έναν ανύπαρκτο φορέα.

Σύσσωμοι οι οργανωμένοι και μη φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου διαχώρισαν τη θέση τους και τα καταδίκασαν, διαψεύδοντάς σας για μία ακόμη φορά.

Λυπούμεθα πραγματικά για τον τρόπο που επιλέγετε να ενημερώνετε τον κόσμο, αν δηλαδή αντιπαθείτε τον Αχιλλέα Μπέο ή συμπαθείτε το Σάκη Τσιώλη, προσπαθώντας να δημιουργήσετε ανύπαρκτα θέματα, υπέρ ή κατά προσώπων, αναλόγως με τη βούλησή σας.

Αν σας απασχολεί ο φιλικά προσκείμενος σε σας κύριος Τσιώλης και το θέμα εστιάζεται στο αν τελικά παραιτήθηκε ή απολύθηκε, ρωτήστε τον ίδιο. Εμείς θα του ευχηθούμε για μία ακόμη φορά να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα και με τις καλύτερες συνθήκες.

Όσο για σας τους, ευτυχώς, λίγους κακοήθεις δημοσιογράφους που θέλετε να διαπλέκετε την αλήθεια με ψευδή γεγονότα, λυπούμεθα πολύ.

ΥΓ. Για τα φειγ βολάν, αν πραγματικά υπάρχει έστω και μικρή μερίδα ανθρώπων στο Βόλο που τα υιοθετεί, να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα αλλάξει χέρια. Τα έργα όμως επί ημερών μου, θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Ο πρόεδρος

Αχιλλέας Μπέος»

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να έρθει η άγια εκείνη ημέρα, που τα έργα του Μπέου θα τον οδηγήσουν στη φυλακή, όπου πραγματικά θα δούμε το χάπυ εντ αυτής της μεγαλειώδους ιστορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή