Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

«Να γυρίσουν, αλλά με έναν όρο»

Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΥΡΓΙΑΚΟ-ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. Για πολλά θέματα της Εθνικής μίλησε ο Φερνάντο Σάντος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος της Ελλάδας είναι η πρώτη θέση στον όμιλό της, ενώ αναφέρθηκε στους «αποστάτες» Γκέκα και Κυργιάκο.
+/- Δείτε περισσότερα



Μερικά από τα αποσπάσματα των όσων είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«(…) Από την άλλη πλευρά είναι και η αλλαγή της φιλοσοφίας, δεν λέω ότι ήταν χειρότερη η προηγούμενη, αλλά είναι διαφορετικές και θέλει χρόνο για να την εμπεδώσουν οι παίκτες και για τον λόγο αυτό οι ρυθμοί μας πρέπει να είναι πιο βραδείς».

« Βέβαια, δεν λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε οτιδήποτε καλό υπήρχε, θέλουμε να κρατήσουμε τη σκληρή άμυνα και τις καλές αντεπιθέσεις, απλά θέλουμε να βελτιώσουμε την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και ένα κομμάτι που πρέπει να δουλευτεί είναι η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα, μόλις χάνουμε δηλαδή την μπάλα να επιστρέφουμε γρήγορα πίσω».

«Εγώ δεν τους απέκλεισα (σημ.: Κυργιάκο και Γκέκα), οι ίδιοι είπαν ότι δεν θέλουν να παίξουν και εγώ δεν έχω πει ότι δεν τους θέλω. Αν θέλουν να επιστρέψουν, πρέπει να κινήσουν οι ίδιοι τις διαδικασίες επιστροφής τους. Ο μοναδικός όρος που θέτω σε κάθε παίκτη, είναι να εμπιστεύεται τον προπονητή σε όλα τα ζητήματα»

«Θεωρώ ότι ο στόχος μας θα πρέπει πάντα να είναι η πρώτη θέση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αφού είναι στα χέρια μας. Τα δύο ματς με Μάλτα είναι πολύ σημαντικά και μετά από αυτά θα έχουν ξεκαθαρίσει πάρα πολλά»

ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΚΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ;

1 σχόλιο:

  1. Γιατί να γυρίσουν? ΘΕΛΟΥΝ? και αν θελουν ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? Έριξαν τις μπόμπες τους και τωρα ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ θα γυρισουν? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή