Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

«Στα παιδιά του δοκιμαστικού Σωλήνα»


ΤΟ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ RATT ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...). Έξυπνο, σαρκαστικό, υπαινικτικό, φιλοσοφικό και ηλεκτροφόρο. Ο λόγος για το σχόλιο του Ratt στο άρθρο του Διονύση Βραϊμάκη σχετικά με τα κακά μας ποδοσφαιρικά (και εθνικά, εν πολλοίς) χάλια. Το ανεβάζουμε κι εδώ για καλύτερη ανάγνωση:
+/- Δείτε περισσότεραΕύγε γιατρέ μου. Το φάρμακο είναι ένα. Μπροστινή τριπλέτα που βγάζει φωτιές.
Πράσινη Ανάπτυξη, Κόκκινος σοσιαλισμός και Κιτρινόμαυροι νεοδουλοπάροικοι-λαθραίοι (για να κάνω και έναν συσχετισμό με τα της καθ' ημέρας). Η λύση δε, ξεπετάγεται από κεφάλια Παγκοσμίου διανόησης, στοχαστές της Οικουμένης με σπαστά ελληνικά και ευνουχισμένη την επιθυμία για την τόσο τραγουδισμένη Στωική Αρετή!

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά του δοκιμαστικού Σωλήνα, αυθεντικά προϊόντα του παγκοσμίου πειράματος των καιρών μας. Αυτοί απεκδυμένοι αχρήστων και ανούσιων ιδεών-βαριδιών θα χιμήξουν στα μήκη και πλάτη του ορίζοντα αναζητώντας το μερίδιο τους στην υγρόζουσα πληγή του Παλαιού Κόσμου.

Παγκόσμιος Πολίτης λοιπόν με την καρτουλα του (του Πολίτη, βεβαίως βεβαίως) και την γύμνια του.

Όσο για την Μπάλα , αποτελεί η ίδια γιατρικό. Και μάλιστα φτηνό. Και από ό,τι φαίνεται ο γιατρός που τη σερβίρει στον τόπο μας είναι άριστος θεραπευτής. Στις κατάλληλες δόσεις για πόλωση, εκτράχυνση και λήθη. Μέγας Επιστήμων...

2 σχόλια: