Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Να σιωπήσουν ή να τα λύσουν;

O ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΗΛΩΝΕΙ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ. Ποιος γύρος αντιπαραθέσεων είναι αυτός που έχει περάσει ο Παναθηναϊκός με τις δηλώσεις (από το περιβάλλον) ΤζΊγγερ και την απάντηση Πατέρα; Ο πέμπτος; Ο δέκατος; Ο εικοστός;
+/- Δείτε περισσότεραΌποιος και να είναι, σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός (των -7 βαθμών, των ελλείψεων και την μη μεταγραφών) δεν μπορεί να ησυχάσει. Αλλά πρέπει; Πρέπει να σιγήσουν ή να προχωρήσουν σε μια τελική μάχη (σε ένα τελικό ξακατίνιασμα πείτε το) για να ξεκαθαρίσει – αν ξεκαθαρίσει – η κατάσταση; Γιατί πια το χαλάκι στούμπωσε και δεν παίρνει από κάτω τα προβλήματα-σκουπίδια

Η απάντηση Τζίγγερ


«Δεν είναι δυνατόν μόλις βρέθηκε μία διοικούσα επιτροπή και άρχισαν να γίνονται συζητήσεις για το πώς θα λυθεί το ουσιαστικό πρόβλημα της ομάδας, δηλαδή το οικονομικό, ορισμένοι να αρχίζουν πάλι τις επικοινωνιακές κινήσεις τακτικής. Κινήσεις που δημιουργούν επιπλέον αναταραχή και μάλιστα σκόπιμα για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι», έλεγε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χθες στους άμεσους συνεργάτες του, όπως ακριβώς πέρασε στα ρεπορτάζ.

Η ανταπάντηση Πατέρα

«Καμία επικοινωνιακή κίνηση δεν ήταν η παραίτησή μου από το Δ.Σ. Ήταν μια ξεκάθαρη κίνηση ουσίας, τους λόγους της οποίας τους εξήγησα στο δελτίου Τύπου και όποιος θέλει τους καταλαβαίνει», απάντησε ο Πατέρας.

Να περιμένουμε συνέχεια;

4 σχόλια:

 1. ΣΙΩΠΗ! ΣΙΛΑΝΣ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάει και ο σοκοφρέιτας.

  Το κακό όμως, είναι ότι δεν μπορούμε να χαρούμε με τέτοιες ειδήσεις!

  Να ετοιμαζόμαστε για το ... καραφλό αγόρι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλα συγκλίνουν οτι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει πάρει την απόφαση και ο επόμενος τεχνικός διευθυντής θα είναι ο γνωστός απο το πέρασμά του απο τη θέση αυτή Γιάσμινκο Βέλιτς. Οι πληροφορίες και οι φήμες οργιάζουν οτι ο Βέλιτς επιστρέφει στην Παιανία να αναλάβει το ρόλο του Φρέιτας και να κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας απο τώρα για την επόμενη χρονιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή