Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

«Με Βαλβέρδε θα έπαιρνα ευκαιρίες»


Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. «ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ». Αιχμές (έστω όχι και πολύ… αιχμηρές, όπως παλιότερα) άφησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για τη φυγή του από τον Ολυμπιακό και τη συνέχιση της καριέρας του στη Γερμανία.
+/- Δείτε περισσότερα
Μιλώντας στοn Sport24.gr είπε ανάμεσα σε άλλα: «Με τον Βαλβέρδε λογικά θα έπαιρνα ευκαιρίες. Όμως αυτό είναι πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω αλλά και να εξηγήσω στην Ελλάδα. Δεν έπαιζα και δεν θα μπορούσα να δείξω τις δυνατότητες μου. Εκείνοι που αποφασίζουν γνωρίζουν γιατί συμβαίνει αυτό».

Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου που τον θέλουν να βρίσκεται στον κύκλο ενδιαφερόντων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ, δήλωσε. «Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό το θέμα, δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Ασφαλώς είναι τιμητικό ομάδες αυτού του βεληνεκούς να ενδιαφέρονται για μένα».

1 σχόλιο:

  1. ευκαιρίες γιατί? ισπανός είσαι? Ή μήπως σε έφερε ο βαλβέρδε? Ρε δε μακαρίζεις την τύχη σου που έφυγες μακριά από το βόθρο και παίζεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδόσφαιρο? Σε κανονικό πρωτάθλημα με κανονικές ομάδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή