Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Στη διανομή κατ’ οίκον και ο Γκαλίτσιος!

Ο Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ… ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αδειάζει τα αμπάρια του από τα περισσεύματα και να διανέμει υλικό σε ομάδες με τις οποίες έχει καλές σχέσεις. Ευνοούμενο κι αυτή τη φορά (μετά τον Μήτρογλου) ο Πανιώνιος, ο οποίος παίρνει για ένα εξάμηνο τον Γκαλίτσιο.
+/- Δείτε περισσότεραΗ μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά τη Δευτέρα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης.

«Κατά κόρον εκμετάλλευση της φιλίας»

Η απόκτηση του Γκαλίτσιου από τους καστανέρυθρους, οφείλεται στις καλές σχέσεις του κ. Γεράσιμου Βεντούρη, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο ηγέτης του Πανιώνιου είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες:

«Επειδή πολλά λέγονται για εξάρτηση του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό, να πω ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση. Είναι μια κατά κόρον εκμετάλλευση από τον Πανιώνιο της προσωπικής μου φιλίας με τον κ. Μαρινάκη, όσο μπορώ να φέρω παίκτες του βεληνεκούς του Μήτρογλου, θα το κάνω και δε μπορεί να κατηγορηθεί κανείς».

4 σχόλια:

 1. Ποσο ευνοημένη μπορεί να είναι μια ομάδα που παίρνει δανεικό το Γκαλίτσιο δεν μπορει ο μικρός και κοινος νούς μου να το συλάβει!!!Με το Γκαλιτσιο δυναμώνει πουθενά?η αποκτάει έναν καθαρόαιμο παγκίτη εξωφυλαρουχα που λέγανε και στην παλια μου γειτονία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατευθείαν στην ουσία έπεσες ρε Ηλία... Bingo κι έτσι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ηλία πριμ για το Χ με ΠΑΟ είναι. Και αντικατάσταση του Μανιάτη βεβαίως, βεβαίως ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα με τρελάνεις ρε Thanos66????εσύ αν εισουνα πρόεδρος θα έπαιρνες για πριμ παίκτη σαν τον Γκαλίτσιο???Εγώ πάντως όχι!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή