Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Σπόντα για μεταγραφές από Φερέιρα


ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΦΡΕΪΤΑΣ. Η επίσκεψη του Γόντικα στην Παιανία και η προτροπή στην τεχνική ηγεσία να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι, «παίζει» σήμερα στο σύνολο των ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό. Όμως σε ένα από αυτά (από το έγκυρο Contra.gr) υπάρχει κάτι διαφορετικό:
+/- Δείτε περισσότερα
«Διαβάσουμε οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έριξαν τη σπόντα τους, λέγοντας πως δεν μπορούν να ζητήσουν τις λύσεις που χρειάζονται επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές για να τονίσουν στη συνέχεια πως θα παλέψουν, με τα όπλα που διαθέτουν, μέχρι το τέλος. Χαρακτηριστικά επεσήμαναν: "πως δεν κλαίμε με τα προβλήματα μας"».
Στο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται, πάντως, ότι «ο Φερέιρα δεν έχει ζητήσει δημοσίως μεταγραφή και την Κυριακή, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, υπογράμμισε πως "με αυτό το ρόστερ θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι τέλους". Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε δει τον κύριο Φρέιτας να έχει προτείνει και κάποια έξυπνη μεταγραφή στη διοίκηση ή να έχει αποφορτίσει το ρόστερ της ομάδας από παίκτες ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα».

1 σχόλιο:

  1. Τα όσα… διέρρευσαν από την πρωινή σύσκεψη ανάμεσα σε Φρέιτας, Γόντικα και Φερέιρα «ανάγκασαν» τον Πορτογάλο τεχνικό να βγάλει γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας, όπου εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον υλικό!

    Άρα ΑΤΥΧΕΣ το…. Ρεπορτάζ και η ανάρτηση εδώ.!! Εμείς ξέρουμε βέβαια την πραγματικότητα…… αλλά δεν νομίζω ότι χρειαζόταν η ενημέρωση για ένα τέτοιο θέμα.!!

    Γράφετε απλά….πώς ο Πατέρας και ο Ξιφομάχος «οι προδότες» …. Δεν βάζουν λεφτά και τελείωσε.!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ….. ΔΝΤ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή