Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στον ΠΑΟ

Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗ, Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΑ 4 ΕΚ. ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ, ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ» ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ. Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι στο χθεσινό ΔΣ του Παναθηναϊκού, που δημοσιεύονται σήμερα.
+/- Δείτε περισσότερα


Το sentragaol.com έχει αποσπάσματα από τα κυριότερα σημεία της συζήτησης. Ξεχωρίζουμε τα πλέον ενδιαφέροντα:

ΠΑΤΕΡΑΣ: Θα βοηθήσουμε όλοι τον Πολέμη για την προεδρία. ΠΟΛΕΜΗΣ: Αρνείται και λέει ότι ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση ορισμένων πραγμάτων. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ εκφράζει την αισιοδοξία του για το οικονομικό και λέει ότι το πρόβλημα θα είναι μικρότερο όταν ο Τζίγγερ δώσει τη χορηγία των 4 εκατομμυρίων. Ο ΤΖΙΓΓΕΡ λέει ότι θα έβαζε τα 4 εκ. μόνο αν αναλάμβανε ο Βγενόπουλος το 25%. Τον αντικρούει ο Πατέρας Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Έγκλημα αν παραχωρηθεί ο Ζιλμπέρτο». Για το θέμα του προέδρου ο ΤΖΙΓΓΕΡ είπε ότι «δεν υπάρχει λόγος να κάψουμε τον Γόντικα που δεν έχει το ειδικό βάρος για τις δύσκολες αποφάσεις». Αναλυτικά οι διάλογοι:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Προτείνω τον Αδαμάντιο Πολέμη για τη θέση του προέδρου. Αδαμάντιε, θα έχεις τη στήριξή μας και πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Εχει κανείς αντίρρηση; (σ.σ.: με τον Πατέρα συμφώνησαν και οι Τζίγγερ, Γιαννακόπουλος και οι λοιποί μέτοχοι). Εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί...».

ΠΟΛΕΜΗΣ: «Σας ευχαριστώ όλους, αλλά έχω βγάλει μία ανακοίνωση που εξηγώ τους λόγους που δεν μπορώ να δεχτώ. Δεν σας κρύβω ότι η δημοσιοποίηση κάποιων πραγμάτων με τον τρόπο που έγινε με ενόχλησε και με αποθάρρυνε. Παρουσιάστηκα ακόμη και ως... μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, διάβασα ακόμα και πόσα λεφτά υποτίθεται ότι θα ξοδέψω...». (σ.σ.: Ακολούθησε πίεση όλων των μελών του ΔΣ προς τον Πολέμη να ανακαλέσει, αλλά παρότι το συζήτησε, τελικώς δεν άλλαξε γνώμη).

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Αφού ο Αδαμάντιος δεν επιθυμεί, νομίζω ότι ο Δημήτρης (σ.σ.: Γόντικας) έχει τις δυνατότητες να αναλάβει».

ΤΖΙΓΓΕΡ: «Δεν μπορεί ο Δημήτρης, δεν έχει το ειδικό βάρος και απαιτούνται δύσκολες αποφάσεις, δεν υπάρχει λόγος να τον... κάψουμε».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Εγώ πρόεδρος δεν μπορώ να γίνω. Δεν διαθέτω το ειδικό βάρος της θέσης αυτής. Εάν επιθυμείτε να προεδρεύω για ένα διάστημα 5-6 μηνών μέχρι να βρεθεί λύση για την επόμενη χρονιά, τότε δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω».

Εν συνεχεία δια βοής και ομόφωνα συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί η τετραμελής διοικούσα επιτροπή. Εκεί επισημάνθηκε ότι ο Γόντικας θα έχει δικαίωμα υπογραφής και ότι η διοικούσα θα συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα αποφασίζοντας από κοινού για όλα τα θέματα, έγινε συζήτηση για τα οικονομικά...

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εν συνεχεία αναλύθηκαν τα οικονομικά της ΠΑΕ, με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νικόλα Πατέρα, να έχουν διαφωνία ως προς τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ.

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Για τη φετινή χρονιά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και εν πάση περιπτώσει δεν είναι και τόσο τραγικά τα οικονομικά μας, όπως παρουσιάζονται. Εάν, Γιάννη, μάλιστα δώσεις τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ, θα είμαστε ακόμα πιο άνετα...».

ΤΖΙΓΓΕΡ: «Αφού, Νίκο, ήσουν μπροστά στη συνάντηση με τον Βγενόπουλο και γνωρίζεις ότι είχαμε συμφωνήσει να λειτουργώ ως το 30% και να δώσω τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ, όταν ο Βγενόπουλος έβαζε τα 2 εκατ. ευρώ των Πολέμη, Νίκα, Ξυλά και αναλάμβανε το δικό μου 25%. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, πώς θα βάλω εγώ τα 4 εκατ. ευρώ;».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Δεν συμφωνώ με αυτό που λες, είχαμε πει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έβαζες τα χρήματα της χορηγίας. Επίσης το έλλειμμα, εάν τυχόν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα για τη νέα χρονιά, μπορεί να είναι μικρότερο ακόμα και από 20 εκατ. ευρώ, διότι δεν θα έχουμε να δώσουμε τα πριμ πρωταθλήματος στους παίκτες που είναι 5.6 εκατ. ευρώ».

Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ

Στο συμβούλιο τέθηκε εν συνεχεία και το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα και της κίνησης που έκανε προς την πλευρά του παίκτη η Γκρέμιο.

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Ο Ζιλμπέρτο ήρθε μόνος του και μας είπε ότι από τη στιγμή που δεν βλέπει διάθεση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, μήπως επιθυμούμε να αποχωρήσει από τώρα και να πάει στην Γκρέμιο που τον έχει προσεγγίσει. Του απαντήσαμε ότι πρώτα πρέπει να μας γίνει πρόταση».

Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα είναι έγκλημα να φύγει ο Ζιλμπέρτο τώρα!» (σ.σ.: του εξήγησαν ότι τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και το κόστος αμοιβής του και εν τέλει έριξε τους τόνους).

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΝΙΚΑΣ: «Εχουμε λίγες ημέρες μέχρι το τέλος των μεταγραφών, εάν γίνει πρόταση για να τον δώσουμε, θα πρέπει πρώτα να έχουμε βρει ικανό αντικαταστάτη» (άπαντες συμφώνησαν και την τελική απόφαση ανάλογα με τις εξελίξεις θα τη δώσει η 4μελής επιτροπή).

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Ο Φρέιτας έχει δώσει τη λίστα που έπρεπε με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τις 15 Δεκέμβρη;».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Ηταν κάπως ρευστή η κατάσταση με τα διοικητικά και δεν φαινόταν ότι θα γίνει κάποια προσθήκη».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Τι σχέση έχουν τα διοικητικά με τον Φρέιτας; Αυτός έπρεπε να κάνει τη δουλειά του...».

ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΙΣΕ

Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα Σισέ, με τον Γόντικα να ενημερώνει:

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Υπήρχε προσέγγιση από τη “Γαλατά” αλλά δεν θα παίρναμε απόφαση να τον δώσουμε τώρα σε ποσό κάτω από τη ρήτρα».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Ηρθε ο Σισέ και με βρήκε και μου είπε κάποια πράγματα. Τώρα δεν θέλει να φύγει και του είπα και εγώ ότι τον χρειαζόμαστε».

2 σχόλια:

  1. AAAAA, TA 4 EKATOMMYRIA TOY ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ? ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΒΓΕΝΟ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ. ΡΕ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή